logo fietstocht

 

Een fietstocht voor de hele familie van ongeveer 30 kilometer.
Per dag fiets je een andere route en geniet je van andere optredens. 

ZATERDAG 29 EN ZONDAG 30 MEI 2021

GESCHIKT VOOR DE HELE FAMILIE

IN HET FIETSGEKKE SALLAND IJSSELGEBIED

 

PROGRAMMA ZATERDAG 29 MEI 2021 >

PROGRAMMA ZONDAG 30 MEI 2021 >

 

De 14e editie van de IJsseltheaterfietstocht alweer. De tweedaagse theaterfietstocht heeft intussen een vaste plek verworven in het IJsselgebied tussen Zwolle en Deventer. Een evenement dat ieder laatste weekend van mei plaatsvindt in de gemeenten Olst-Wijhe, Heerde en Epe.

Jaarlijks stappen ruim 2000, inwoners uit het IJsselgebied, maar ook uit andere regio’s van Nederland, op de fiets. Deze mensen houden van theater, cultuur, natuur en fietsen.

Natuur, cultuur en sportiviteit

Een Theaterfietstocht van ongeveer 30 kilometer. Per dag fiets je een andere route en geniet je van andere optredens. Dit allemaal langs de mooiste rivier van Nederland, de IJssel, waar cultuur en natuur samenstromen. Culturele juweeltjes die zich in een decor van landgoederen, uiterwaarden en coulisselandschap als een parelsnoer aaneenrijgen.

Fietsers in bos

fietsgek Salland en Veluwse IJsselvallei

Salland en de Veluwse IJsselvallei worden genoemd als de mooiste fietsgebieden van Nederland en terecht. De variatie is groots: rivier de IJssel, uiterwaarden, bos, heide, weilanden en bovenal rust. Maar naast de prachtige natuur heeft Salland ook een geschiedenis. Neem de vele havezaten en kastelen. De verhalen uit het verleden en de natuurlijke rijkdom zijn een ware inspiratiebron. De route van de IJsseltheaterfietstocht leidt je langs historische en bijzondere natuurplekken. Op een aantal verrassende locaties kun je genieten van korte theatervoorstellingen, geschikt voor de gehele familie. 

 

WIL JE ONS ONDERSTEUNEN?

WORD DAN LID VAN DE CLUB VAN 100 >