IJSSELTHEATERFIETSTOCHT 2021 EEN HELE ZOMER LANG!

Op zaterdag 29 mei geven de burgemeesters van Epe, Heerde en Wijhe om 10 uur in de ochtend het symbolische startsein van de IJsseltheaterfietstocht 2021. Ze doen dat afzonderlijk op een plek in de buurt van de IJssel met het voorlezen van een IJsselgedicht. Binnenkort staat hier een filmpje met de openingshandelingen.

Omdat het dit jaar alweer niet mogelijk is om de IJsseltheaterfietstocht op de gebruikelijke manier te organiseren, is de tocht aangepast zodat hij dit jaar toch door kan gaan, zij het totaal anders. Anders maar niet minder.

Dit jaar is de tocht in plaats van tijdens het laatste weekend van mei zelfs een hele zomer lang te volgen en wel van 29 mei tot 19 september. Op elke plek langs de route van 40 km kan men instappen en het verhaal volgen en beleven van een wereldvreemde baron, oom Zweder, en zijn erfenis.

Dit verhaal is speciaal voor deze tocht bedacht en vormgegeven door Henk de Reus. Er zijn video-opnamen bij gemaakt en die kunt u onderweg op bepaalde punten bekijken en beluisteren, aan de hand van een app op uw smartphone die u hiervoor moet downloaden.

Acteur Harro van Lien heeft een hoofdrol in het geheel, maar ook anderen doen mee, zoals het Duo No Nonsens, de TeaTime Company, Marjet Spook, Roos Reebergen van Roosbeef en de schrijver Jan Terlouw. Het geheel staat onder regie van de auteur van het geheel, Henk de Reus.

Alle details over de route en nog veel meer, zoals bijvoorbeeld informatie over opdrachten, bezienswaardigheden, deelnemende artiesten, handige tips, kunt u vinden in het speciale kleurrijke routeboekje dat voor deze tocht is gemaakt en dat u elders op de website kunt aanvragen voor de prijs van € 4,- excl. € 3,95 bezorgkosten. Op een aantal plekken is het routeboekje ook te direct te verkrijgen.

extra 4 1