Terugblik IJsseltheaterweekeinde mei 2024

We kijken terug op een mooie editie van het IJsseltheaterweekeinde. Het was spannend of het weer ons gunstig gezind zou zijn tijdens de fietstocht op zaterdag, maar we hadden geluk en regenjassen waren niet nodig. Met drie bijzondere routes en vier prachtige locaties zagen en hoorden we dans (hoog in een eik), verhalen, acrobatiek met humor en poëtische muziek. Met aan het einde alle fanatieke theater minnende fietsers feestelijk bij elkaar met vrolijke muziek, eten en drinken op Landgoed Groot Boerle.

Alle vrijwilligers, sponsoren en eigenaren van de prachtige locaties waar we gebruik van mochten maken, heel erg bedankt!

Foto’s: BouwMeester (foto 1) Katingka Meijer (foto 2 en 8) en Benno Wonink

IJsseltheaterfamiliedag 2024

Op zondag was de IJsseltheaterfamiliedag en daarvoor ging de zon zelfs uitbundig schijnen en genoot jong en oud van een heerlijke afwisselende voorstellingen en activiteiten waarbij veel gelachen werd maar waarbij het soms ook heel spannend was. Zo was daar het bekende verhaal van De kleine mol, waarbij de kinderen op het puntje van hun stoel zaten of zelfs op het toneel. Bij Tot op de bodem ging het publiek ondergronds en bij De wolf is terug kon er gegriezeld worden. Met het verhaal van Prinses trouw me niet was een wandeling door de mooie omgeving onderdeel van het verhaal en je kon nog actiever worden met theatersport. Of je heerlijk laten schminken! Met vrolijke muziek en kleuren maakte dansgroep Koma Armanc deze dag compleet.

Foto’s: Katingka Meijer

We gaan volgend jaar weer een mooi weekeinde organiseren, ben jij er ook bij? Zet vast in je agenda voor 2025: IJsseltheaterweekeinde op 24 en 25 mei 2025.

Dit vind je misschien ook leuk...