HOE WERKT DE IJSSELTHEATER-FIETSTOCHT?

HOE WERKT DE IJSSELTHEATER-FIETSTOCHT?

Fietsen en tussendoor voorstellingen bezoeken, dat doe je niet iedere dag. Hoe werkt het?

Startpunt

Er zijn drie startpunten en ieder startpunt heeft een eigen programma & routeboekje. De routes verschillen in de basis niet zoveel, alleen het eerste en het laatste deel van de routes zijn verschillend.

Je begint bij  startpunt dat je kiest bij het kopen van een kaartje. Het kaartje (in de vorm van een polsbandje) krijg je thuisbezorgd of je haalt het op bij het startpunt. Dat ophalen hoeft alleen als je later dan maandag 20 mei 12.00 uur je kaartje koopt. Bij het startpunt krijg je een programma- en routeboekje. Vanaf het startpunt vertrekt iedereen kort na 10 uur.

Je ziet alle voorstellingen

Vanaf welk startpunt je ook start: je ziet altijd alle voorstellingen. De voorstellingen duren ongeveer een half uur, de vijfde en laatste voorstelling duurt ongeveer een uur.

Die laatste muzikale voorstelling is op een locatie waar alle deelnemers van de fietstocht bij elkaar komen. Hier eindigt de tocht. Je fietst dus niet met de hele groep terug naar het startpunt, je kunt aan het einde direct naar huis, het station of waar dan ook.

Eindtijd

De laatste voorstelling zal tussen 16.00 en 16.30 uur starten en duurt ongeveer een uur. Op die locatie kun je ook wat te eten en drinken kopen en wat napraten.

Handig om te weten

Vrijwel alles speelt zich buiten af, zorg dus dat je je kleding aanpast aan het weer. Niet op iedere route kun je onderweg wat eten en drinken, zorg daar dus ook zelf voor. Op één locatie staat een barista voor lekkere koffie en op de laatste locatie staan foodtrucks waar je wat kunt eten en drinken.

Bij de voorstellingen staan stoelen en banken, bij de laatste voorstelling kun je er ook voor kiezen om in het gras te zitten. Een kleedje of deken kan dan van pas komen.

Neem ook wat contant geld mee, pinnen kan op de meeste plekken maar mogelijk niet overal.

Dit vind je misschien ook leuk...