OVER DE IJSSELTHEATERFIETSTOCHT

Op de fiets de omgeving verkennen en onderweg genieten van theater in de buitenlucht, dat is de IJsseltheaterfietstocht.

De fietstocht wordt ieder jaar op de zaterdag van het laatste weekeinde van mei gehouden, de organisatie is in handen van enthousiaste vrijwilligers van Theater langs de IJssel. Je kunt kiezen uit drie startpunten en vanaf daar fiets je met jouw groep een route van ongeveer 35 kilometer langs bijzondere plekken. Onderweg is er bij twee van de routes gelegenheid om wat te eten of te drinken – neem daarvoor contant geld mee. De drie routes eindigen op één locatie waar je de laatste voorstelling ziet en een hapje en een drankje kunt nuttigen.

Hoe werkt het: als je een kaartje koopt kies je uit een van de startplekken. Je ontvangt voor 25 mei een polsbandje in de kleur van de door jou gekozen route in de brievenbus. Bij de start van de fietstocht krijg je het programmaboekje met alle informatie over de route, het programma, de pauzeplekken en eventuele horecagelegenheden. Een kaartje kost €10,97 inclusief servicekosten en de kaartverkoop start binnenkort!

Leuk om te weten: op de zondag van het laatste weekeinde van mei organiseert Theater langs de IJssel de IJsseltheaterfamiliedag op de locatie van het Infocentrum IJssel. Met theater en activiteiten in de buitenlucht voor jong en oud.

Dit vind je misschien ook leuk...