BEN JIJ ERBIJ OP 25 EN 26 MEI 2024?

We zijn druk met de voorbereidingen voor de IJsseltheaterfietstocht, zaterdag 25 mei, en de IJsseltheaterfamiliedag, zondag 26 mei.

De IJsseltheaterfietstocht bestaat dit jaar uit drie fietsroutes (van ca 35 km) vanuit drie verschillende startplaatsen. Alle routes eindigen op dezelfde prachtige locatie waar je, onder genot van een hapje en een drankje de laatste voorstelling ziet. Houd deze website in de gaten voor meer informatie over de programmering en over de start van de kaartverkoop.

De IJsseltheaterfamiliedag, op zondag 26 mei, vindt ook dit jaar plaats bij het infocentrum in Den Nul. Op deze dag is er muziek en theater voor jong en oud. We hebben al twee mooie kindertheatervoorstellingen kunnen vastleggen. Binnenkort volgt er meer nieuws op deze site!

Bovenstaande foto (©Benno Wonink) is van de IJsseltheaterfietstocht 2023.

Dit vind je misschien ook leuk...