IJSSELTHEATERFIETSTOCHT WEER ALS VANOUDS….

IJSSELTHEATERFIETSTOCHT WEER ALS VANOUDS….

Eindelijk kan de IJsseltheaterfietstocht dit jaar weer als vanouds gefietst worden en daar zijn we natuurlijk heel blij mee.

Voor zaterdag 28 mei is er een mooie route uitgezet van ongeveer 30 kilometer, vanaf vijf startpunten, te weten Oene en Vorchten aan de Gelderse kant van de IJssel en Olst, Wijhe en Wesepe aan de Overijsselse kant. De tocht start om 9.00 uur vanuit Vorchten en Oene en om 10.00 uur vanuit Olst, Wijhe en Wesepe.

We hebben een mooi en afwisselend  theaterprogramma te bieden langs een route door het kenmerkende Sallandse landschap en op bijzondere locaties. We sluiten de dag af met een avondprogramma met een muzikaal verrassingsoptreden inclusief maaltijd (van 18.30 tot ca. 22.00 uur) op Infocentrum Den Nul.

Wil je deelnemen?  Dit jaar zijn we helaas genoodzaakt entreegeld te heffen voor de dag of dag plus avond. En bovendien moet je je tevoren aanmelden. Er geldt ook een maximum aantal deelnemers, maar dat garandeert dan weer een goede plek voor iedereen.

Op zondag 29 mei wordt van 11.00-17.00 uur op het terrein van Infocentrum Den Nul het Festival De Kolk (toegang gratis) georganiseerd samen met andere organisaties met o.a. een kindervoorstelling.

Hopelijk tot ziens!

You may also like...