HOE ZIET DE IJSSELTHEATER­FIETSTOCHT ER IN 2022 UIT?

HOE ZIET DE IJSSELTHEATER­FIETSTOCHT ER IN 2022 UIT?

Ook dit jaar zijn we druk bezig om een mooie route uit te zetten voor de IJsseltheaterfietstocht die op zaterdag 28 mei zal zijn. Zoals je van ons gewend bent, zullen we zorgen voor indrukwekkende optredens en mooie voorstellingen. Ook hebben we weer verrassende fietspaden voor jullie in petto. Bij verschillende horecagelegenheden langs de route kun je genieten van muziekoptredens.

In verband met de coronamaatregelen zal een aantal dingen anders zijn dan voorgaande jaren. Zo zal de fietstocht alleen op de zaterdag zijn, en gericht op volwassenen. Verder gaan we ervoor zorgen dat het aantal bezoekers per voorstelling een maximum heeft, om voldoende afstand te bewaren. Tenslotte zijn we, om de continuïteit in de toekomst te kunnen waarborgen, genoodzaakt entree te heffen.

Op zondag 29 mei worden er allerlei activiteiten georganiseerd gericht op gezinnen met kinderen, maar ook zonder kinderen is er genoeg te zien, beleven en eten. De organisatie van deze dag is een gezamenlijke verantwoordelijkheid van een aantal partners van het infocentrum IJssel den Nul en van Stichting Theater Langs de IJssel.

Wanneer er meer informatie is, vind je die vanzelfsprekend op onze website.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.