Het hele dorp doet mee aan het  Anton Pieck Winterfestijn!

Op zaterdag 11 december 2021 zal er aandacht geschonken worden aan het Anton Pieck Winterfestijn. Door de corona maatregelen kan het festijn niet doorgaan zoals in voorgaande jaren.

Om deze dag niet te vergeten is er in samenwerking met de winkeliers een aantal leuke activiteiten bedacht die voor iedereen toegankelijk zijn.


Tekenwedstrijd Anton Pieck voor jong en oud:

Centraal staat dat de tekening welke wordt gemaakt is geinspireerd door de kunstenaar Anton Pieck. De tekening moet een fantasierijke wereld weergeven. (zie voor inspiratie https://www.antonpieckmuseum.nl/anton-pieck/anton-pieck-zijn-werk/)

De tekening moet uiterlijk 30 november worden ingeleverd, met naam, telefoonnummer en leeftijd bij Boekhandel Korten (Aaldert Geertstraat 19), Optiek Monique (Aaldert Geertstraat 48) en Beautyleen (Hendrik Droststraat 44).

De tekeningen worden op zaterdag 11 december tentoongesteld in de etalages van de deelnemende winkeliers. De winnaars worden gekozen door een samengestelde jury van winkeliers en de projectleiders van het Anton Pieck Winterfestijn.

Ben jij diegene met de mooiste tekening? Dan wordt jouw tekening afgedrukt op een taart.Ook worden er een aantal prijzen ter beschikking gesteld door de deelnemende winkeliers.

Anton Pieck Speurtocht

Doe jij ook mee? Op 11 december zal er in de versierde Anton Pieck etalages van de winkeliers in het centrum een letter verstopt zijn. Deze letters vormen een woord. Raad jij samen met jouw team dit woord?

Bij de winkeliers kun je vanaf 10 uur op zaterdag 11 december een formulier ophalen. Dit formulier moet je uiterlijk om 4 uur weer inleveren. Voor diegene(n) die het woord raden zijn er prijzen te winnen.

 

Anton Pieck Aanbiedingen

In de komende weken wordt er via het huis aan huis aanbiedingen van de Olster winkeliers verspreidt. Deze aanbiedingen zijn alleen geldig op zaterdag 11 december.