22 JULI 2023: TONEELVOORSTELLING ‘HET VIERDE GEZICHT’

Gespeeld door: Arthur Harshagen / Regie en tekst: Frans Strijards

Zaterdag 22 juli 2023 om 20:00 uur in het Holstohus (Jan Schamhartstraat 5, Olst)

Kaarten: 5 euro – vrij entree voor donateurs, vrijwilligers en sponsoren van Stichting Theater Langs de IJssel. U kunt zich hier aanmelden voor de voorstelling!

Het Vierde Gezicht is het verhaal van een jurist die getuige is geweest van een ongeval waarbij een cliënt om het leven kwam. Een klokkenluider, die op het punt stond naar buiten te treden met onthullingen over een schimmig zaakje in de haven. Had de jurist de moord op de een of andere manier kunnen voorkomen? En heeft hij misschien meer met de moord te maken dan in eerste instantie het geval lijkt?

In Het Vierde Gezicht komt een man oog in oog te staan met de consequenties van zijn handelen en barst de twijfel over morele juistheid los. In een indringende monoloog van 50 minuten wordt het publiek meegezogen in grootse vragen zoals: “Wanneer ben je een goed of slecht mens?” “Kán ik wel goed handelen?”