IJSSELTHEATERFIETSTOCHT:
ZATERDAG 27 MEI 2023

In 2023 vindt alweer de 16e editie van de IJsseltheaterfietstocht plaats. De theaterfietstocht heeft intussen een vaste plek verworven in het IJsselgebied tussen Zwolle en Deventer. 

Jaarlijks stappen vele honderden, inwoners uit het IJsselgebied, maar ook uit andere regio’s van Nederland, op de fiets. Deze mensen komen af op de combinatie van theater, cultuur, natuur en fietsen.

Dit jaar loopt de route van ongeveer 35 km grotendeels langs de Gelderse kant van de IJssel. Theatervoorstellingen worden gespeeld op unieke locaties in o.a. Welsum, Vorchten en Wijhe. Startplaatsen dit jaar zijn Oene (Kulturhus), Wijhe (park achter Oranjelaan) en Olst (Olsterhof).

Aanvangstijd van de fietstocht is 10.00 uur. Vanaf 9.30 uur kunnen bij de startlocaties routebeschrijvingen en folders afgehaald worden.

Op het programma staan onder meer optredens van TiNaNiNaNi, Duo No Nonsense, Wim Eikelboom, jazzband Balkan Symphony en stembevrijders Jacobien van Vugt en Herman Weelink. In Oene treedt als muzikaal intermezzo Baragan op: zomerse reismuziek met accordeon en zang. Ook kunt u de Kaartenkar tegenkomen, een mobiele handkar waar gedichtenkaarten uitgezocht kunnen worden, beschreven en verstuurd.

Download hier routekaart en routebeschrijving!

De online kaartverkoop voor deze 16e editie is gestopt. De kaarten voor startpunten Wijhe en Olst zijn UITVERKOCHT! Bij startpunt Oene (Kulturhus Oene, Horthoekerweg tussen nr 12 en 14) zijn vóór aanvang van de tocht nog kaarten te koop. De prijs van een kaartje is 10 Euro.

Meer informatie volgt t.z.t. op deze website….!

Nog maar te gaan tot de volgende IJsseltheaterfietstocht…..

Dit vind je misschien ook leuk...