logo fietstocht

 

Enquêteformulier

Heeft u deelgenomen aan de IJsseltheaterfietstocht 2018 maar nog geen enquêteformulier ingevuld? Download dat hier, vul in en maak kans op 2 kaartjes voor het Huiskamerconcert van Marjolen Meijers (ex. Berini) op 5 of 6 oktober in Wijhe of Olst, of een theaterbon.
Inleveren bij Stichting Theater Langs de IJssel - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Stationsweg 18, 8121 CL Olst.

 

Een familiefietstocht van ongeveer 30 kilometer.
Per dag fiets je een andere route en geniet je van andere optredens. 

ZATERDAG 26 EN ZONDAG 27 MEI 2018

DEELNAME IS GRATIS 

GESCHIKT VOOR DE HELE FAMILIE

IN HET FIETSGEKKE SALLAND

 

PROGRAMMA ZATERDAG 26 MEI 2018 >

PROGRAMMA ZONDAG 27 MEI 2018 >

 

De 12e editie van de IJsseltheaterfietstocht alweer. De tweedaagse fietstocht heeft intussen een vaste plek verworven in het IJsselgebied tussen Zwolle en Deventer. Een evenement dat ieder laatste weekend van mei plaatsvindt in de gemeenten Olst-Wijhe, Heerde en Epe.

Een grote groep inwoners uit het IJsselgebied doet jaarlijks mee, maar ook uit andere regio’s van Nederland komen fiets- en theaterliefhebbers fietsen in dit gebied. In 2017 stond de teller op 1900 deelnemers aan het dagprogramma en ca. 100 personen schoven 's avonds aan voor een maaltijd met live muziek.

Natuur, cultuur en sportiviteit

Een familiefietstocht van ongeveer 30 kilometer. Per dag fiets je een andere route en geniet je van andere optredens. Dit allemaal langs de mooiste rivier van Nederland, de IJssel, waar cultuur en natuur samenstromen. Culturele juweeltjes die zich in een decor van landgoederen, uiterwaarden en en coulisselandschap als een parelsnoer aaneenrijgen.

fietsgek Salland en Veluwse IJsselvallei

Salland en de Veluwse IJsselvallei worden genoemd als de mooiste fietsgebieden van Nederland en terecht. De variatie is groots: rivier de IJssel, uiterwaarden, bos, heide, weilanden en bovenal rust. Maar naast de prachtige natuur heeft Salland ook een geschiedenis. Neem de vele havezaten en kastelen. De verhalen uit het verleden en de natuurlijke rijkdom zijn een ware inspiratiebron. De route van de IJsseltheaterfietstocht leidt je langs historische en bijzondere natuurplekken. Op een aantal verrassende locaties kun je genieten van korte theatervoorstellingen, geschikt voor de gehele familie. 


DE IJSSELTHEATERFIETSTOCHT IS GRATIS, 
MAAR EEN VRIJE GIFT IS WELKOM!

WIL JE ONS ONDERSTEUNEN?

WORD DAN LID VAN DE CLUB VAN 100 >